Verslagen Quantum Touch sessies

De eerste die ik na de workshop een sessie geef, is mijn vriendin D. Ze kan soms moeilijk aarden. Ze vraagt of ik mijn handen op haar hart wil leggen. Vrijwel meteen voel ik een enorme warmte in dat gebied. Mijn handen zweten behoorlijk. Ze moet heel even huilen en geeft daarna aan dat ze zich heerlijk ontspannen voelt. Ik ga nog even door totdat het genoeg is, en ze zegt dat ze zich nu goed gegrond voelt. Het heeft ongeveer een kwartiertje geduurd.

De tweede die ik een sessie geef, is mijn vriendin S. Ze heeft last van haar schouders (ze geeft de pijn een 6 / 7) en opnieuw voel ik die hitte in en rond mijn handen. Mijn handen volgen de pijn naar boven en hij vertrekt via haar kruin. Er is een ademtechniek die de wervelwind heet en S. zei dat ze een wervelwind door zich heen voelde gaan toen ik die deed. Zelf ervaar ik bij vlagen een aangename kippenvel sensatie bij de inademing.


We zijn ongeveer een kwartier verder en ik rond de sessie af, wanneer ze aangeeft dat de pijn voor dit moment verdwenen is. Daarna besef ik, dat ik ook haar onderrug moet behandelen want de onder- en bovenrug kun je altijd het beste gecombineerd behandelen. Bovendien heb ik haar nog niet gecheckt op scheefstand. Dus dat doe ik, en ik zie dat links hoger is dan rechts.

Zodra ik mijn handen op haar heupen leg, beginnen aan de linkerkant haar darmen te grommen. Niet borrelen, maar een continu, luid en ronkend geluid waar we allebei erg om moeten lachen. We hebben beiden nog nooit zoiets gehoord! Ik voel een continu trillen onder mijn handen. Dat gaat zeker 5 minuten zo door. Op den duur wordt het ronken soms luider en soms neemt het af. Op het laatst is het er nog maar af en toe.

Ik leg mijn handen op haar linkerflank en S. zegt dat het geluid mijn handen volgt. Ik laat ze daar totdat alle geluid en beweging verdwenen zijn. Ik meet haar nog eens en het hoogteverschil is afgenomen. Als ik haar vraag om een stukje te lopen, zegt ze dat het voelt alsof er een stukje van haar linkerbeen mist. Ofwel, ze staat weer een stuk rechter! Eveneens is haar menstruatiekramp zo goed als verdwenen, en ervaart ze ontspanning en een grote innerlijke rust. Zelf voel ik me ook erg ontspannen en tegelijkertijd lekker energiek.

Ik ruim de vaatwasser uit en heb alle kastdeurtjes open staan. Als ik omhoog kom, stoot ik keihard mijn hoofd tegen de punt van een deurtje. Onmiddellijk begin ik uit reflex te wrijven, maar dan pas ik QT toe en binnen ongeveer een of twee minuten is de pijn compleet verdwenen. Dit is zulk geweldig spul!

Mijn vriend stootte onlangs genadeloos zijn kleine teen. Hij had het gevoel dat deze gekneusd of zelfs gebroken was. Na 2 รก 3 minuten Q.T. zei hij dat de pijn zo goed als verdwenen was.

Leave a Reply