Wat Quantum Touch voor jou kan doen

Anderen hebben mij vaker verteld dat ik magische handen heb (ik masseerde regelmatig hoofd- en rugpijn weg), maar ik kan je vertellen: iedereen heeft magische handen! We maken er alleen niet allemaal gebruik van. Maar iedereen kan het leren, daar ben ik achter gekomen. Ik heb pasgeleden een techniek geleerd waardoor dit aangeboren vermogen om te genezen enorm is toegenomen: Quantum Touch. Een manier om met energie (dus op quantumniveau) te genezen. De techniek is gebaseerd op diepe in- en uitademingen, het waarnemen van sensaties en lichte aanraking. Het vereist verder niet veel meer dan intentie en concentratie.

Frequentie verhogen

Niet alleen kan ik nu veel effectiever mijn handen inzetten, maar dankzij de techniek van de volledige ademhaling, krijg ik zelf ook naderhand geen last van de pijn of spanning van de ander. Dat was voorheen regelmatig wel zo, zeker als ik zelf niet goed gegrond was.

Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft ervoor gezorgd dat een ieder nu zijn eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen. Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken die je in twee dagen tijdens de Level 1 leert, kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen. Van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm- en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten. Bron: https://www.qtouch.nl

Zelfgenezend vermogen

Er wordt ook gezegd bij Quantum Touch (Q.T.) dat degene die een healing geeft, er ook altijd eentje aan zichzelf geeft. Je verhoogt namelijk je eigen frequentie en die van de ander gaat daarop resoneren, volgens ‘de wet van resonantie’; de lagere frequentie volgt de hogere. Daarom wordt ook bij Q.T. degene die een healing onvangt, de healer genoemd. Je kunt namelijk niet een ander genezen, je kunt alleen de ander helpen om zichzelf te genezen. Wat je doet, is het zelfgenezend vermogen van de ander activeren. De healer hoeft er overigens niet in te geloven om het te laten werken. Wat wel helpt, is als de ander een positieve en open houding heeft, en zelf ook diep doorademt, of anders gewoon lekker ontspant.

De kracht van de adem

Hoe kun je, uitsluitend door middel van ademtechnieken, genezing teweegbrengen? Onze adem is uiteindelijk natuurlijk hét levensprincipe. Het is het meest kostbare, maar ook het meest krachtige gereedschap dat we bezitten. Diep ademen is wat we doen als we willen ontspannen. En diepe ontspanning is het meest helende wat onze lichamen en geesten kan overkomen. Niet voor niets herstellen en genezen we het beste in onze slaap, en anders door te rusten. En die diepe ontspanning, dat is precies wat Q.T. teweegbrengt.

Ademen met liefde

In het Verre Oosten is al duizenden jaren bekend wat het belang is van ademhaling. Als je ziet wat yogi’s, fakirs en monniken (en volgers van de Wim Hof-methode) allemaal kunnen dankzij speciale ademtechnieken, dan is het niet vreemd dat onze adem heel bepalend is voor onze gezondheid, dus ook voor ons geluk en welzijn. Het mooie van Q.T. is dat je naast je adem, ook de trilling van liefde inzet. Aangezien liefde de hoogste frequentie is, kun je daarmee je effectiviteit nog veel meer vergroten. De combinatie van bewuste ademhaling en de intentie van liefde is zeer doeltreffend.

Instinct

Ineens is het dan ook duidelijk waarom je instinctief begint te wrijven over een pijnlijke plek, bijvoorbeeld als je je hebt gestoten. Diep van binnen weet je dat aanraking helpt. Ik ben blij dat ik nu pas echt deze effectieve EHBO-kit op zak heb; mijn vriend stootte laatst keihard zijn kleine teen aan een hoek. Hij had het gevoel dat deze gekneusd of zelfs gebroken was. Na 2 á 3 minuten Q.T. zei hij dat de pijn zo goed als verdwenen was. Zo heb ik onlangs ook mijn eigen hoofd behandeld nadat ik het fiks tegen het openstaande deurtje van het keukenkastje had gestoten, met eenzelfde resultaat. Mijn menstruatiekramp verdwijnt tegenwoordig als sneeuw voor de zon; mijn koude voeten zijn verleden tijd. De mogelijkheden zijn echt enorm!

Wil je meer weten hierover? Of wil je een sessie ervaren? Bezoek dan mijn nieuwe website:
massage-ermelo.nl

One comment

  1. I was very pleased to uncover this web site. I want to to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new things on your website.

Leave a Reply