Genezen op afstand met Quantum Touch 2

Wat een gave workshop – Quantum Touch Level 2 – volgde ik laatst. Bij dit level werk je op afstand en niet met je handen, zoals bij Quantum Touch level 1 (zie het blog Mijn helende handen inzetten met Quantum Touch). We leerden in de workshop hoe je kunt helen op afstand. Je werkt met energie, adem en intentie. En met je hart en je ogen. Maar vooral met liefde, de meest helende trilling in het heelal.

Duidelijke sensaties

Helen op afstand doe je met behulp van bepaalde ademhalingen en door liefdevol te kijken naar de plek die je anders met je handen zou aanraken. Deze methode is handig voor als je niet gemakkelijk bij een plek kunt komen met je handen, of als een plek soms te intiem is, zoals de liezen. Dit ontspannen maar gefocust kijken brengt duidelijke sensaties teweeg bij degene die de sessie krijgt, vaak net zo sterk als bij aanraking!

Voor liefde maakt het niet uit of het uit je ogen of uit je handen komt,
het komt altijd vanuit je hart.

Haar scheefstand verdween!

Met Quantum Touch kun je zowel acute pijn als langdurige klachten behandelen. Eén cursist heeft al haar hele leven last van scheefgroei waardoor haar voet erg naar binnen staat. Na een sessie van ongeveer 10 minuten met liefdevolle, gerichte energie staat haar voet weer recht! Ze loopt als een ander mens; drie weken later zie ik haar terug en haar been is nog steeds recht. Ze is er enorm verbaasd over; ze was er zo aan gewend om er last van te hebben!

Het wonder is voor mijn eigen ogen gebeurd

Ik heb nog niet eerder zelf zo’n grote en snelle verandering meegemaakt van dichtbij, dat ken ik alleen van verhalen en verslagen. Maar dit maakt het toch weer net wat echter. Het wonder is letterlijk voor mijn eigen ogen gebeurd. Een heel scheef onderbeen dat weer recht staat! En de sessie die ik heb aan het einde van de tweede dag, doet nog een schepje bovenop mijn overtuiging.

Ik stel een experiment voor

Ik doe een sessie met een medecursist die ik even Maartje noem. We zitten tegenover elkaar en ik behandel op haar verzoek haar keelgebied. Ik doe een reeks ademhalingen, gecombineerd met de gerichte liefdevolle blik en vraag wat ze voelt. Maartje antwoordt dat ze warmte voelt in haar keelgebied. Maar ze zegt dat ze twijfelt of ze dit niet zelf in zit te vullen. Ik stel voor om een experiment te doen om dat te checken: de één behandelt de ander, maar vertelt niet waar.

Warmte in mijn buik

Omdat ik haar al behandeld heb, stelt ze voor om mij een sessie te geven. Ik sluit mijn ogen en ga voelen. Heel even voel ik een kleine verandering van de energie in mijn schouders, maar dan denk ik ‘dat ligt teveel voor de hand, dat is het vast niet.’ Vervolgens voel ik warmte in mijn buik die steeds sterker voelbaar wordt. Na een paar minuten is het klaar en ze vraagt wat ik heb gevoeld.

Geen greintje placebo

Ik zeg dat ik eerst dacht dat ze mijn schouders deed, maar dat ik daarna warmte in mijn buik voelde. Maartje kijkt me met grote ogen aan. Ze zegt: “Ik wilde eerst je schouders doen, maar dat vond ik te voor de hand liggend en toen heb ik je buik behandeld!” Nu wisten we allebei helemaal zeker dat het allemaal echt was en geen greintje placebo.

Schedel weer recht

Tenslotte komt er vlak na de workshop nog een bevestiging dat er wonderen kunnen gebeuren. Een cursist heeft een baby met scheve schedelnaden, waar hij zich zorgen over maakt. Het lijkt maar niet beter te worden. Hij zegt aan het eind van de workshop dat hij zijn dochtertje gaat behandelen door liefdevol naar haar schedel te kijken. Na twee dagen meldt hij in de groepsapp dat de schedelnaden helemaal zijn rechtgetrokken na een paar behandelingen.

Liefde kent geen grenzen

Als ik nog enige twijfel had over de geneeskrachtige werking van Quantum Touch of genezen op afstand, dan is die na deze workshop wel verdwenen. Natuurlijk geloof ik in wat ik doe, anders zou ik deze opleiding echt niet volgen. Maar er is nu eenmaal soms dat stemmetje dat zegt: ‘Ja, maar zo makkelijk kan het toch niet zijn?!’ Nu ben ik er zelf getuige van geweest: genezen op afstand kan net zo gemakkelijk en effectief zijn als met aanraking. Want liefde kent geen grenzen.

Leave a Reply